Efterlängtad seger för Luleå – bröt förlustsviten mot Timrå J20

Luleå har haft en tung period med åtta förluster i rad i J20 Nationell norra herr. Men hemma mot Timrå J20 bröts den sviten. Det blev 3-1 (1-1, 0-0, 2-0) i matchen i Lulebohallen.

Första perioden var jämn. Luleå inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Jakob Ihs Wozniak efter 3.48, men Timrå J20 kvitterade genom Alex Kristiansson efter 8.04.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. I tredje perioden var det Luleå som spelade bäst och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Oliwer Sjöström och Filip Holst-Persson och avgjorde matchen.

Timrå J20:s nya tabellposition är sjunde plats, medan Luleå är på nionde plats.

Luleå tar sig an Skellefteå AIK J20 i nästa match hemma lördag 19 oktober 12.00. Timrå J20 möter Modo J20 borta torsdag 17 oktober 19.00.