Djurgården vann toppmötet med AIK

Det var två topplag som möttes i J18 regional öst herr under söndagen när Djurgården tog emot tredjeplacerade AIK. Djurgården vann matchen med 5-3 (0-2, 2-1, 3-0).

I och med detta har Djurgården hela elva raka segrar i J18 regional öst herr.

AIK startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Henry Nicolaysen och Arvid Ermeskog. Djurgården reducerade dock till 1-2 genom Eric Nilson efter 7.48 av perioden.

AIK gjorde 1-3 genom Tobias Pärmeteg efter 15.27 i andra perioden och kom allt närmare segern.

Djurgården gjorde 2-3 genom Eric Nilson med 4.1 kvar att spela av perioden. Djurgården gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 2-3 till ledning med 5-3. Det sista målet kom med 32 sekunder kvar av matchen.

Ruben Westerling gjorde ett mål för Djurgården och två målgivande passningar och Eric Nilson stod för två mål och ett assist.

Djurgården tar sig an Almtuna i nästa match borta söndag 3 november 17.00. AIK möter samma dag 16.10 Flemingsberg borta.