Djurgården utklassade Tyresö Hanviken Hockey – seger med 10-0

Djurgården spelade riktigt bra när laget vann på bortaplan mot Tyresö Hanviken Hockey i J18 regional öst herr med hela 10-0 (1-0, 5-0, 4-0).

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Djurgårdens Marcus Nordmark, som stod för hela fyra mål i matchen.

Övriga mål för bortalaget gjordes av Ruben Westerling 2, Carl Carlenius, Vilton Ferdfelt, Viktor Hedlund och Leo Schlegel.

I och med detta har Djurgården hela nio raka segrar i J18 regional öst herr.

Djurgården tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Marcus Nordmark assisterad av Ruben Westerling och Ville Söderström. I andra perioden var Djurgården starkast och gick från 0-1 till 0-6 genom mål av Marcus Nordmark, Leo Schlegel, Carl Carlenius, Vilton Ferdfelt och Viktor Hedlund. Det var bara början för Djurgården. Djurgården fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Ruben Westerling, som gjorde två mål, och Marcus Nordmark, som gjorde två mål.

Marcus Nordmark gjorde fyra mål för Djurgården och Ruben Westerling gjorde två mål och ett assist.

Det här betyder att Tyresö Hanviken Hockey är kvar på nionde plats, och att Djurgården fortfarande leder serien.

Torsdag 24 oktober spelar Tyresö Hanviken Hockey borta mot Täby 19.40 och Djurgården mot Lidingö hemma 19.30 på Hovet.