Clemensnäs tog ännu en seger – 5-1 mot Sunderby

Segertåget fortsätter för Clemensnäs. Mot Sunderby borta i Sunderby Ishall på tisdagen blev det seger igen. Laget vann med 5-1 (4-0, 0-1, 1-0) och har nu fem segrar i rad i J20 Region norr A herr.

I matchen var det Clemensnäs som dominerade och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom två mål av Felix Bergström, ett mål av Viktor Manberg och ett mål av William Andegren i mitten av perioden. Efter 1.17 i andra perioden slog Samuel Sandman till, framspelad av Måns Ågren och Edvin Ek och reducerade åt Sunderby. 7.00 in i tredje perioden slog Wilmer Kempainen till och ökade ledningen för Clemensnäs.

Felix Bergström gjorde två mål för Clemensnäs och ett assist.

Resultatet innebär att Sunderby ligger kvar på femte plats och Clemensnäs toppar tabellen. Noteras kan att Clemensnäs sedan den 5 oktober har avancerat fyra placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Clemensnäs är Kalix. Lagen möts måndag 28 oktober 19.15 i Kopparhallen.