Bortasegern mot VIK Hockey förlänger sviten för Brynäs

Brynäs är svårslaget i J18 Regional väst herr. Mot VIK Hockey borta i ABB Arena Nord på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 5-2 (0-2, 3-0, 2-0) och har nu åtta segrar i rad.

– Gruppen visar en grym karaktär som vänder på matchen efter en svag inledning. All cred till killarna, kommenterade Brynäs assisterande tränare Filip Myrman.

VIK Hockey startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av William Lindberg och Olle Forsberg. Brynäs vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-0 till 2-3 i andra perioden. 15.08 in i tredje perioden slog Leo Berggren till på pass av Axel Hillström och ökade ledningen för Brynäs.

Laget punkterade matchen med ett 2-5-mål med 1.43 kvar att spela genom Melker Jonsson framspelad av Axel Hillström.

Det här betyder att VIK Hockey är kvar på femte plats, och Brynäs stannar på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för VIK Hockey är Grums. Lagen möts torsdag 31 oktober 19.00 i Billerudhallen. Brynäs tar sig an Hudiksvalls HC hemma onsdag 30 oktober 19.00.