Bortasegern mot SSK J20 förlänger sviten för Örebro Hockey J20

4-8 (2-3, 2-4, 0-1) blev resultatet när SSK J20 och Örebro Hockey J20 möttes i Scaniarinken på onsdagen. I och med detta har Örebro Hockey J20 fyra raka segrar i J20 Nationell södra herr.

– En match där båda lagen byter chanser med varandra. Vi startar matchen bra men släpper in SSK i slutet av första. Bra tredjeperiod från oss, kommenterade Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren.

Örebro Hockey J20 var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Örebro Hockey J20 hade övertaget även i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.28 genom Niklas Aaram Olsen, och gick upp till 2-5 innan SSK J20 kom tillbaka och reducerade till 4-5.

Innan perioden var över hade Örebro Hockey J20 ryckt åt sig ledningen med 4-7. 12.46 in i tredje perioden nätade Örebro Hockey J20:s Melvin Fernström framspelad av Liam Danielsson och Axel Elofsson och ökade ledningen för Örebro Hockey J20. 4-8-målet blev matchens sista.

Örebro Hockey J20:s Liam Danielsson hade tre assists, Dante Josefsson-Westling gjorde ett mål och två assist och Niklas Aaram Olsen gjorde tre mål. Oscar Jonsson gjorde tre mål för SSK J20 och Elie Junior Haddad gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Örebro Hockey J20:s nya tabellposition är fjärde plats, medan SSK J20 är på tionde och sista plats. Ett fint lyft för Örebro Hockey J20 som låg på åttonde plats så sent som den 18 oktober.

De båda lagen möts igen lördag 26 oktober 12.00, i Scaniarinken.