Borlänge starkast – avgjorde i förlängningen mot Strömsbro

Det blev en riktigt spännande match när Strömsbro mötte Borlänge i J20 Region väst herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Borlänge var starkast, och segerresultatet blev därmed 6-5 (1-2, 3-2, 1-1, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Helmer Almetun-Lantz som stod för det avgörande målet.

– Bara dåligt från vår sida, tyckte Strömsbros tränare Rasmus Martinsson, efter matchen.

I första perioden var det Strömsbro som var starkast. Laget vann perioden med 2-1.

I andra perioden var det i stället Borlänge som hade greppet. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-4.

Borlänge tog ledningen med 4-5 genom Liam Lorenz efter 6.22 i tredje perioden.

Strömsbro kvitterade till 5-5 genom Neo Modigh efter 11.39 av matchen. I förlängningen tog det 1.58 innan Borlänge avgjorde till 5-6. Matchvinnare för bortalaget blev Helmer Almetun-Lantz, på pass av Texas Östberg.

Borlänges Hugo Stöffling stod för tre poäng, varav ett mål.

Efter tre matcher har Strömsbro nu fyra poäng och Borlänge har sex poäng.

Lördag 28 september möter Strömsbro Orsa borta 13.15 och Borlänge möter Valbo J20 hemma 15.30.