Borås avgjorde i förlängningen mot Dalen

Borås väg till seger mot Dalen borta i HockeyEttan västra blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 3-2 (1-0, 1-2, 0-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Albin Storm gjorde det avgörande målet i förlängningen och blev matchhjälte för Borås.

Därmed har Borås vunnit fem matcher i rad i HockeyEttan västra.

Borås tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Pontus Netterberg framspelad av Tommi Roland Laakso. Efter 9.25 i andra perioden nätade Alexander Sandberg, på pass av David Rosander och Simon Lindblom och kvitterade för Dalen.

Borås Tom Fridén gjorde 1-2 efter 11.07 framspelad av Martin Fridén och Christian Lindberg.

Dalen kvitterade till 2-2 alldeles i slutsekunderna av perioden genom Hampus Sandahl på pass av Linus Jacobsson och Max Forsell.

Tredje perioden blev mållös och det tog matchen till förlängning. I förlängningen tog det 2.10 innan Borås avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Albin Storm, framspelad av Pontus Netterberg.

Det här var Dalens andra uddamålsförlust den här säsongen.

Dalen har nu elva poäng och Borås har 14 poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Dalen tar sig an Tranås i nästa match borta lördag 12 oktober 15.00. Borås möter Grästorps IK hemma fredag 11 oktober 19.00.