Bodens HF toppar tabellen efter seger mot Hudiksvall

Bodens HF är ny serieledare i Hockeyettan norra efter vändning och hemmaseger med 2-1 (0-1, 0-0, 1-0, 1-0) efter förlängning mot Hudiksvall. Bodens HF leder serien två poäng före Sundsvall som dock har en match mindre spelad. Hudiksvall ligger på femte plats i tabellen.

Kevin Arvidsson blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 1.18 in i förlängningen.

I och med detta har Bodens HF hela fem raka segrar i Hockeyettan norra.

Hudiksvall tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Loa Milfors framspelad av Max Sjöholm och Axel Olsson.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. 38 sekunder in i tredje perioden nätade Bodens HF:s Joshua Laframboise på pass av Nils Thomasson och kvitterade för Bodens HF. I förlängningen tog det 1.18 innan Bodens HF också avgjorde till 2-1. Matchvinnare för hemmalaget blev Kevin Arvidsson, på pass av Nils Thomasson och Felix Dahlroth.

Det här var Bodens HF:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hudiksvalls andra uddamålsförlust.

På onsdag 23 oktober 19.00 spelar Bodens HF hemma mot Kiruna, och Hudiksvall borta mot Sundsvall.