Bik Karlskogas fina svit håller i sig efter 2-0 mot Tingsryd

Det går fortsatt bra för Bik Karlskoga i Hockeyallsvenskan. På söndagen mötte laget Tingsryd i Dackehallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Tingsryd blev 2-0 (0-0, 1-0, 1-0).

Första perioden blev mållös. Det var först 19.45 in i andra perioden som Bik Karlskoga tog ledningen genom Theodor Pistek assisterad av Christoffer Jansson och Eskild Bakke Olsen.

16.39 in i tredje perioden nätade Bik Karlskogas Hampus Plato framspelad av Kalle Jellvert och Alexander Leandersson och ökade ledningen för Bik Karlskoga. 0-2-målet blev matchens sista.

Tingsryd står fortfarande utan poäng efter tre spelade matcher, medan Bik Karlskoga har elva poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Tingsryd är AIK. Bik Karlskoga tar sig an Nybro hemma. Båda matcherna spelas onsdag 2 oktober 19.00.