BIK Karlskoga nollade Strömsbro och vann med 3-0

BIK Karlskoga vann på hemmaplan mot Strömsbro i J18 Regional väst herr. Den målsnåla matchen med en klar seger för BIK Karlskoga, 3-0 (1-0, 1-0, 1-0).

– Dålig start spelmässigt från vår sida men vi växer in i matchen och gör vår bästa period i tredje perioden, stabilt special teams gör att vi vinner matchen! Kul för Rasmus att få hålla nollan. Tar med oss det positiva och bygger vidare inför torsdagens match, vinst är alltid vinst, kommenterade BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson efter matchen.

BIK Karlskoga tog ledningen efter 19.21, genom Douglas Sättermann på pass av William Bråtner. Målet var Douglas Sättermanns femte i J18 Regional väst herr.

Efter 9.13 i andra perioden nätade Olle Andersson, framspelad av Karl-Alfred Järås och Milo Spelkvist och gjorde 2-0. BIK Karlskoga gjorde också 3-0 genom Villiam Lederud assisterad av Wilhelm Sjöberg och Emil Hermansson efter 3.00 i tredje perioden.

BIK Karlskoga har tre segrar och två förluster och 19–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Strömsbro har två vinster och tre förluster och 13–23 i målskillnad.

Det här betyder att BIK Karlskoga nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Strömsbro är på nionde plats.

Torsdag 3 oktober spelar BIK Karlskoga borta mot Leksand 19.00 och Strömsbro mot Brynäs hemma 19.40 i Testebo Arena.