BIK Karlskoga J20 utklassade Strömsbro – vann med 8-2

BIK Karlskoga J20 övertygade när laget vann på hemmaplan mot Strömsbro i J20 Region väst herr med hela 8-2 (1-0, 5-2, 2-0).

– Första perioden tycker jag vi är lite ringrostiga och inte har så bra tajming och flyt i spelet. Andra får vi bra utdelning vilket var skönt. Tredje perioden tycker jag är vår bästa period i matchen, kommenterade BIK Karlskoga J20:s tränare Richard Lindelöf.

BIK Karlskoga J20 tog ledningen efter 12.05, genom Joel Antonsson assisterad av William Bengtsson och Casper Haugen Evensen. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 5-2 och ställningen efter två perioder var 6-2.

BIK Karlskoga J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av William Bengtsson och Filip Östlund.

Casper Haugen Evensen och Matheus Adler gjorde ett mål och två assist var för BIK Karlskoga J20.

För Strömsbro gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan BIK Karlskoga J20 är på andra plats.

BIK Karlskoga J20 tar sig an Hudiksvall i nästa match borta lördag 26 oktober 14.00. Strömsbro möter samma dag 12.40 Valbo J20 hemma.