BIK Karlskoga J20 segrade i toppmötet – Douglas Sättermann hjälte

BIK Karlskoga J20 tog emot Grums i lördagens toppmöte i J20 Region väst herr. Och det slutade med seger för hemmalaget BIK Karlskoga J20, som besegrade Grums med 8-3 (2-1, 3-1, 3-1).

BIK Karlskoga J20 startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Ludwig Sundström och Matheus Adler innan Grums svarade och gjorde 2-1 genom Alfred Persson. Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 5-2.

BIK Karlskoga J20 vann också tredje perioden 3-1 och ställningen efter tre perioder var 8-3.

Matheus Adler gjorde två mål för BIK Karlskoga J20 och två målgivande passningar.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 19 oktober. Då möter BIK Karlskoga J20 Strömsbro i Nobelhallen 13.00. Grums tar sig an Valbo J20 borta 14.10.