Andrew Copp het när Detroit besegrade Nashville

Bortalaget Detroit tog hem de två poängen efter seger mot Nashville i NHL. 2-5 (1-1, 0-1, 1-3) slutade lördagens match.

Första perioden var jämn. Nashville inledde bäst och tog ledningen genom Luke Schenn efter 8.48, men Detroit kvitterade genom Vladimir Tarasenko efter 13.26. Detroit gjorde också 1-2 efter 3.17 i andra perioden när Dylan Larkin slog till på pass av Alex DeBrincat och Patrick Kane. 37 sekunder in i tredje perioden slog Steven Stamkos till framspelad av Filip Forsberg och Jonathan Marchessault och kvitterade för Nashville.

3.36 in i perioden nätade Detroits Andrew Copp på pass av Joe Veleno och Christian Fischer och gav laget ledningen för Detroit.

Laget ökade också ledningen till 2-4 med 1.17 kvar att spela genom Simon Edvinsson.

Detroit punkterade matchen med ett 2-5-mål med 42 sekunder kvar att spela återigen genom Andrew Copp på pass av Michael Rasmussen.

När lagen senast möttes blev det seger för Detroit med 3-0.

I nästa match, onsdag 23 oktober, har Nashville Boston hemma i Bridgestone Arena 02.45, medan Detroit spelar borta mot NY Islanders 01.45.