Anaheim Ducks avgjorde i förlängningen mot Utah

Anaheim Ducks väg till seger mot Utah hemma i NHL blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde Anaheim Ducks avgöra till 5-4 (1-2, 2-0, 1-2, 1-0) och ta bonuspoängen. Leo Carlsson blev matchhjälte för Anaheim Ducks med sitt mål blott 54 sekunder in i förlängningen.

Första perioden var jämn. Anaheim Ducks inledde bäst och tog ledningen genom Troy Terry efter 4.40, men Utah kvitterade genom Jack McBain. Och Utah hann också ta ledningen, genom Barrett Hayton. Efter 8.07 i andra perioden slog Robby Fabbri till, på pass av Trevor Zegras och Mason McTavish och kvitterade för Anaheim Ducks.

Pavel Mintyukov gjorde dessutom 3-2 efter 16.52 framspelad av Brian Dumoulin och Mason McTavish.

5.39 in i tredje perioden slog Michael Kesselring till framspelad av Jack McBain och Josh Doan och kvitterade för Utah.

Efter 10.56 slog Clayton Keller till på pass av Nick Schmaltz och gav Utah ledningen.

14.55 in i perioden nätade Anaheim Ducks Pavel Mintyukov på nytt och kvitterade för Anaheim Ducks.

I förlängningen tog det 54 sekunder innan Anaheim Ducks också avgjorde till 5-4. Stor matchhjälte blev Leo Carlsson.

Anaheim Ducks ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Utah ligger på andra plats.

Nästa motstånd för Anaheim Ducks är Colorado. Lagen möts lördag 19 oktober 03.00 i Ball Arena.