Almtunas tunga svit fortsätter – 1-6 mot Skellefteå AIK J20

Det räcker inte hela vägen till seger för Almtuna. Det står klart efter 1-6 (1-2, 0-3, 0-1) hemma mot Skellefteå AIK J20. Det var Almtunas åttonde match i rad utan seger i J20 Nationell norra herr.

Första perioden var jämn. Almtuna inledde bäst och tog ledningen genom Jack Klevby efter 8.51, men Skellefteå AIK J20 kvitterade genom Viggo Nordlund. Och Skellefteå AIK J20 hann också ta ledningen, genom Zeb Lindgren. I andra perioden var Skellefteå AIK J20 starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom två mål av Valter Nyström-Dübbel och ett mål av Noel Nyberg i slutet av perioden. 12.15 in i tredje perioden slog John Anthony till framspelad av Viggo Nordlund och Valter Lindberg och ökade ledningen för Skellefteå AIK J20.

Skellefteå AIK J20:s Valter Lindberg hade fyra assists och Valter Nyström-Dübbel gjorde två mål och ett assist.

Almtuna stannar därmed på elfte och sista plats, och Skellefteå AIK J20 på tionde plats, i tabellen.

De båda lagen möts igen lördag 26 oktober 14.00, i Gränby ishall.