3-1 i matchserien – efter ny seger för Florida mot Boston

Med 3-2 (0-2, 1-0, 2-0) på bortaplan har Florida tagit ett greppet mot mot seger mot Boston i Stanley Cup-kvartsfinal herr. Florida har greppet om matchserien med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

Aleksander Barkov stod för Florida Panthers avgörande mål 7.28 in i tredje perioden.

I början av matchen var Boston Bruins starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av David Pastrnak och Brandon Carlo. Efter 14.48 i andra perioden slog Anton Lundell till, på pass av Evan Rodrigues och Aaron Ekblad och reducerade åt Florida. 3.38 in i tredje perioden nätade Floridas Sam Bennett framspelad av Anton Lundell och Evan Rodrigues och kvitterade för Florida.

Efter 7.28 nätade Aleksander Barkov framspelad av Kyle Okposo och Vladimir Tarasenko och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Nästa match spelas på onsdag 01.00, i FLA Live Arena.