3-1 i matchserien – Dallas segrade på nytt mot Colorado

Dallas har övertaget mot Colorado i Stanley Cup-kvartsfinal herr, efter seger på bortaplan med 5-1 (1-0, 2-1, 2-0). Dallas leder matchserien med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

Dallas Stars tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Wyatt Johnston framspelad av Sam Steel. Dallas gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Wyatt Johnston och Miro Heiskanen.

Efter 12.40 av perioden kunde Casey Mittelstadt göra 1-3 för Colorado Avalanche. Dallas fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Evgenii Dadonov och Sam Steel.

Dallas Miro Heiskanen stod för tre poäng, varav ett mål och Wyatt Johnston gjorde två mål och ett assist.

Nästa match spelas i American Airlines Center på torsdag 02.00.