Uddamålsseger för Rögle borta mot SSK J20

Det blev uddamålsseger för bortalaget Rögle i matchen mot SSK J20 i Scaniarinken. Laget vann fredagens match i J20 Nationell södra herr med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).

– Vi gör en bra match men får tyvärr inte in pucken, kommenterade SSK J20:s tränare Stefan Gråhns.

Rögles tränare David Axebrink tyckte till om matchen:

– En hafsig match som vi skönt reder ut till tre poäng.

Segern var Rögles åttonde på de senaste nio matcherna.

Rögle tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Oskar Pettersson på pass av Felix Nilsson och Joel Olerot. Efter 9.01 i andra perioden slog Ozbej Rep till, framspelad av William Samuelsson och Sebastian Redlich och kvitterade för SSK J20.

Egor Polin gjorde dessutom 2-1 efter 13.08 på pass av Olle Hilmersson.

Rögles Viktor Smeds gjorde 2-2 efter 14.35 på pass av Filip Karlsson.

Isac Nielsen gjorde dessutom 2-3 efter 17.28 framspelad av Axel Smeds och Joel Olerot.

I tredje perioden höll Rögle i sin 3-2-ledning och vann.

Det här var SSK J20:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Rögles sjätte uddamålsseger.

Det här betyder att SSK J20 ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Rögle på fjärde plats.

I nästa match möts lagen igen i Scaniarinken, lördag 2 december 12.00.