Segersviten fortsätter för Östersund efter vinst mot AIK Härnösand

På lördagen kom fjärde raka segern i J20 Region norr B herr för Östersund. Det blev 8-0 (2-0, 2-0, 4-0) hemma mot AIK Härnösand. Det innebär att AIK Härnösand åkte på femte raka förlusten.

I början av matchen var Östersund starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Leo Fransson och Eric Karlsson. Det skulle komma mer från Östersund. Östersund gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Dennis Bergsten och Elton Lilja. Östersund fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Bill Humble, Simon Engström, William Larsson och Eric Karlsson.

Dennis Bergsten och William Larsson gjorde ett mål och två assist var för Östersund.

Det här betyder att Östersund är i fortsatt serieledning, med 45 poäng efter 17 matcher, och AIK Härnösand på sjätte plats med elva poäng.

Söndag 19 november 11.45 spelar Östersund hemma mot Teg J20. AIK Härnösand möter Ö-vik Hockey J20 borta i Skyttishallen onsdag 22 november 19.30.