Målfest när Vännäs krossade Brunflo J20 i Klanghallen

Vännäs hade inga problem med Brunflo J20 i J20 Region norr forts herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 7-0 (1-0, 3-0, 3-0).

Vännäs tränare Johan Egeborn tyckte så här om matchen:

– Helt okej match, vi krånglar till de för oss själva stundtals men vi visar att vi är bättre laget över 60 minuter. Viktig helg och säkrat serieledningen nu.

Det här innebär att Vännäs nu har åtta segrar i följd i J20 Region norr forts herr.

Vännäs tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Frans Uhlin framspelad av Elias Pata. I andra perioden var Vännäs starkast och gick från 0-1 till 0-4 genom mål av Edvin Sohlberg, Isak Bergetoft och Vilmer Rova Östlund. Och det var bara början. Vännäs fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Markus Holter, som gjorde två mål, och Isak Bergetoft.

Edvin Sohlberg gjorde ett mål för Vännäs och två assist.

Det här betyder att Brunflo J20 är kvar på sjätte plats, och att Vännäs fortfarande leder serien.

Nästa motstånd för Brunflo J20 är Kovland. Lagen möts onsdag 24 januari 19.30 i FD Maskin Arena. Vännäs tar sig an Njurunda hemma lördag 27 januari 13.00.