Huddinge klart för kval efter seger mot Nyköping

Efter seger, 5-2 (1-1, 2-1, 2-0), på bortaplan mot Nyköping står det klart att Huddinge efter en bra säsong i J20 Region öst herr är klart för kval.

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Nyköping med hela 7-1.

Det här innebär att Huddinge nu har sex segrar i följd i J20 Region öst herr.

Första perioden var jämn. Nyköping inledde bäst och tog ledningen genom Hampus Andersson efter 4.41, men Huddinge kvitterade genom Philip Ryegård efter 13.34. Huddinge startade också andra perioden bäst. Laget gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Liam Ljungcrantz och Caesar Strömgren innan Nyköping svarade och gjorde 3-2 genom Walter Reimer. I tredje perioden gjorde Huddinge 2-4 efter 5.04 genom Oskar Strömberg. Och med bara 41 sekunder kvar satte David Puikkonen avgörande 2-5.

Nyköping ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Huddinge är på andra plats.

Lördag 11 november möter Nyköping Tyresö Hanviken Hockey borta 15.30 och Huddinge möter Vallentuna hemma 16.00.