Förlängningsseger för Tingsryd mot Rögle

Tingsryd tog en stark seger mot Rögle borta i J18 Region syd herr. I förlängningen kunde bortalaget avgöra till 3-2 (1-0, 0-2, 1-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Stor matchhjälte 48 sekunder in i förlängningen blev Oscar Kjessler som gjorde det avgörande målet.

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Rögle med hela 6-0.

Tingsryd tog ledningen efter nio minuters spel, genom Alfred Carlsson framspelad av Hugo Samuelsson. Efter 4.59 i andra perioden slog Nils Bartholdsson till, framspelad av Colin Törnkvist och Oliver Dejbjerg Larsen och kvitterade för Rögle.

Isak Norlin gjorde dessutom 2-1 efter 16.32 på pass av Eric Lindvall och Linus Böös.

12.31 in i tredje perioden nätade Tingsryds Victor Grundström på pass av Noah Brattlöf och Jack Johansson och kvitterade för Tingsryd.

Laget avgjorde matchen genom Oscar Kjessler i förlängningen.

Det här var Rögles tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Rögle ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Tingsryd på sjunde plats.

I nästa match, torsdag 16 november, har Rögle Troja/Ljungby J18 borta i Ljungby Arena 19.00, medan Tingsryd spelar hemma mot Vita Hästen 19.15.