Tre poäng till Mjölby efter avgörande i slutperioden mot Borlänge

Mjölby vann hemma mot Borlänge i hockeyettan västra med 4-3 (1-0, 1-2, 2-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Mjölby avgjorde.

David Bremer slog till med bara 44 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Mjölby tog ledningen efter tio minuters spel, genom David Bremer assisterad av Liam Thell och Charlie Björklund. Efter 8.39 i andra perioden nätade Edvin Lundqvist, framspelad av Christoffer Rapp och Emil Rooth och gjorde 2-0.

Borlänges Casper Östberg gjorde 2-1 efter 17.15 på pass av Adam Bäckehag.

Leon Cadei gjorde dessutom 2-2 efter 19.47 framspelad av Olle Blank och Henning Rothsten.

Mjölby tog ledningen på nytt genom Moltas Forsén efter 5.16 i tredje perioden.

Med 1.55 kvar att spela av matchen kunde Sigge Grunditz göra 3-3 för Borlänge.

Mjölby kunde dock avgöra till 4-3 med 44 sekunder kvar av matchen genom David Bremer.

Förlusten var Borlänges andra uddamålsförlust.

Borlänge har startat svagt och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Mjölby har sju poäng.

Nästa motstånd för Mjölby är Dalen. Borlänge tar sig an Surahammar hemma. Båda matcherna spelas söndag 15 oktober 16.00.