Tre poäng till KRIF efter avgörande i slutperioden mot Borås

KRIF vann borta mot Borås i hockeyettan södra med 5-4 (1-1, 2-2, 2-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan KRIF avgjorde.

I och med detta har KRIF hela fem raka segrar i hockeyettan södra.

Första perioden var jämn. KRIF inledde bäst och tog ledningen genom Lukas Fredin efter 9.22, men Borås kvitterade genom Niko Ahoniemi bara en minut senare. I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 3-3 efter två perioders spel.

KRIF utökade ledningen genom Emil Eriksson efter 7.35 i tredje perioden.

Nico Joki reducerade dock för Borås med bara en minut kvar att spela och gjorde slutet spännande.

KRIF:s Lukas Fredin stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här var Borås fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även KRIF:s tredje uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Borås på åttonde plats i tabellen, och KRIF är på femte plats.

I nästa match, fredag 1 december 19.00, har Borås Tyringe borta i Tyrs Hov Sportcentra, medan KRIF spelar hemma mot Karlskrona.