Tre poäng för Skövde hemma mot Visby/Roma

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Skövde i matchen mot Visby/Roma i Billingehov. Laget vann torsdagens match i allettan södra med 3-2 (1-0, 2-1, 0-1).

Visby/Romas assisterande tränare Einar Engström tyckte till om matchen:

– En ganska jämn match men lite fördel för dem tack vara att vi drog på oss lite mycket utvisningar, där många av de var billiga. Vi är bra på gång efter kvittering till 1-1 men så får vi en 5-3 emot oss där de gör mål precis när vi får in vår fjärde.

Skövde tog ledningen efter 17.52, genom Gustav Lindberg assisterad av Thomas Lee och Adam Thilander. Efter 5.58 i andra perioden slog Leo Landor till, på pass av Adam Lidström och Tim Bothén och kvitterade för Visby/Roma.

Skövdes Lukas Smith gjorde 2-1 efter 8.03 framspelad av Alexander Artursson och Karl Jonsson.

Jesper Andersson gjorde dessutom 3-1 efter 15.28 på pass av Adam Thilander och Alexander Henriksson.

3.12 in i tredje perioden nätade Visby/Romas Adam Lidström framspelad av Lucas Jidenius och Fredrik Sandberg och reducerade för Visby/Roma. Men mer än så orkade Visby/Roma inte med.

Visby/Roma tog hem lagens senaste möte med 5-4 i Visby Ishall.

Nästa motstånd för Skövde är Vimmerby. Lagen möts lördag 30 december 16.00 i Arena Hansson Konsult & Konstruktion. Visby/Roma tar sig an Dalen borta torsdag 4 januari 19.00.