Tre poäng för Hudiksvall hemma mot Lindlöven

Hudiksvall vann första matchen mot Lindlöven borta med 5-2 (0-0, 4-1, 1-1) på torsdagen i allettan norra.

– Bra och jämn första period, vi gör bra saker som vi pratat om. I andra blir vi långa och ihåliga och får många anfall emot oss, känns som att vi blir tagna av stundens allvar… Sista perioden händer inte så mycket, kommenterade Lindlövens tränare Jonas Dufåker efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Hudiksvall tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.56 genom Axel Levander, och gick upp till 0-2 innan Lindlöven svarade.

Till slut blev det 1-5 till Hudiksvall. 15.01 in i tredje perioden slog Carl Lindskog till på pass av Tobias Sjökvist och Nico Vuorijärvi och reducerade för Lindlöven. Mer än så blev det dock inte för Lindlöven.

Hudiksvall tog hem lagens senaste möte med 3-2 i Holmen Center.

I nästa match, lördag 30 december, har Lindlöven Nyköping borta i Stora Hallen 15.00, medan Hudiksvall spelar hemma mot Hanviken 16.00.