Svårstoppade Kristianstad fortsätter vinna – 4-2 mot svaga Mörrum

Kristianstad vann med 4-2 (1-0, 2-1, 1-1) borta mot Mörrum på onsdagen och tog därmed lagets fjärde raka seger i hockeyettan södra. Det innebär också att Mörrum åkte på femte förlusten i rad.

Kristianstad tog ledningen efter 5.22, genom Filip Persson framspelad av Isak Renemark och Nils Juntorp. Efter 1.45 i andra perioden slog Vilmer Stahmann till, på pass av Khalid Ibrahim och Hugo Lindman Gustafsson och kvitterade för Mörrum.

Kristianstads Emil Öhrwall gjorde 1-2 efter 4.23 framspelad av Kevin Wennström och Anton Davidsson.

Linus Pettersson gjorde dessutom 1-3 efter 19.10 på pass av Filip Lennström.

Mörrum reducerade dock till 2-3 genom Adam Bäckstrand tidigt i tredje perioden av matchen.

Kristianstad kunde dock avgöra till 2-4 med 50 sekunder kvar av matchen genom Oskar Hassel.

Med en omgång kvar är Mörrum på nionde plats i tabellen, och Kristianstad är på andra plats.

I nästa match, söndag 10 december 16.00, har Mörrum Troja/Ljungby borta i Ljungby Arena, medan Kristianstad spelar hemma mot Borås.