Svårstoppade Hanviken fortsätter vinna – 3-2 mot Eskilstuna Linden

Det blev 3-2 (1-0, 1-0, 1-2) borta mot Eskilstuna Linden på onsdagen och därmed också den sjätte raka segern i hockeyettan östra för Hanviken. Det innebär också att Eskilstuna Linden åkte på femte raka förlusten.

Hanviken tog ledningen efter 12.01, genom David Karlström assisterad av Sebastian Frantz och Filip Pilö. Efter 14.05 i andra perioden nätade Ivar Sjölund, framspelad av David Karlström och Daniel Nilsmats och gjorde 0-2. Eskilstuna Linden reducerade dock till 1-2 genom William Westlund tidigt i tredje perioden av matchen.

Hanviken gjorde 1-3 genom Alexander Andersson med 1.47 kvar i perioden och kom allt närmare segern.

Alex Korpela reducerade dock för Eskilstuna Linden med bara en minut kvar att spela och gav matchen liv igen.

Det här var Eskilstuna Lindens andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Hanvikens tredje uddamålsseger.

För Eskilstuna Linden gör resultatet att man nu fortfarande är sist i serien, medan Hanviken är på andra plats.

På söndag 22 oktober 16.00 spelar Eskilstuna Linden borta mot Wings Arlanda, och Hanviken borta mot Brödernas/Väsby.