Stark defensiv när Hanviken vann mot Wings Arlanda

Tre egna mål – men inte ett enda för Wings Arlanda. Hanviken tog en klar seger hemma mot Wings Arlanda i hockeyettan östra. Slutresultatet blev 3-0 (2-0, 1-0, 0-0).

Wings Arlandas tränare David Lundmark:

– En match där vi håller upp spelet bra men blir lite för tunna mot ett stark Hanviken. Släpper in två snabba mål i slutet på första som blir för svårt att ta igen.

I början av matchen var Hanviken starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Ludvig Stridh och David Karlström. Hanviken gjorde också 3-0 genom Hampus Larsson assisterad av Alexander Andersson och Isak Dahlin efter 1.43 i andra perioden. I tredje perioden höll Hanviken i sin 3-0-ledning och vann.

Wings Arlanda har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Hanviken har åtta poäng.

Hanviken tar sig an Huddinge i nästa match borta onsdag 11 oktober 19.00. Wings Arlanda möter Visby/Roma borta fredag 13 oktober 19.00.