Seger för KRIF borta mot Köping

Det blev uddamålsseger för bortalaget KRIF i matchen mot Köping i Köpings Ishall. Laget vann fredagens match i Vårettan södra herr med 3-2 (2-1, 0-0, 1-1).

Första perioden var jämn. Köping inledde bäst och tog ledningen genom Emil Norberg efter 3.50, men KRIF kvitterade genom Amadeus Liljegren-Rungegård. Och KRIF hann också ta ledningen, genom Douglas Andersson.

Andra perioden blev mållös. KRIF tog ledningen med 1-3 genom Lucas Jidenius efter 10.59 i tredje perioden.

Köping reducerade dock till 2-3 genom Hugo Ek Koskela när bara tre minuter återstod att spela, och skapade åter spänning matchen.

Köping har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan KRIF har tre vinster och två förluster. Det här var Köpings tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även KRIF:s andra uddamålsseger.

Köping stannar därmed på tionde och sista plats, och KRIF på femte plats, i tabellen.

Söndag 15 januari 16.00 spelar Köping borta mot Borås. KRIF möter Eskilstuna Linden borta i Smehallen lördag 14 januari 15.00.