Seger för Enköping borta mot Kalix

Enköping vann mötet i Vårettan norra herr på bortaplan mot Kalix, med 6-3 (1-1, 3-0, 2-2).

Första perioden var jämn. Kalix inledde bäst och tog ledningen genom Mack Keryluck efter 8.49, men Enköping kvitterade genom Wilmer Lindblad efter 15.12. Enköping spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 1-4 genom tre snabba mål tidigt i perioden av Robin Nilsson, Tim Almgren och Viktor Mattsson. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Conner Jean göra 2-4 för Kalix.

Enköping ökade ledningen till 2-5 genom Edvin Wiklund efter 3.35.

Kalix reducerade dock till 3-5 genom Filip Lindbäck när bara fyra minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Enköping kunde dock avgöra till 3-6 med 2.52 kvar av matchen genom Maximilian Popovic.

Kalix har fem poäng och Enköping har nio poäng efter tre omgångar.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 7 januari. Då möter Kalix Surahammar i Part Arena 16.00. Enköping tar sig an Clemensnäs borta 14.00.