Sebastian Kaijser fixade segern för Sundsvall i matchen mot Clemensnäs

Det blev ett hattrick för Sundsvalls Sebastian Kaijser i matchen mot Clemensnäs i hockeyettan norra. Sundsvall vann på hemmaplan med 6-1 (2-1, 3-0, 1-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Ludvig Westerlund, Filip Wiberg och David Åhlin, målet för Clemensnäs gjordes av Robin Johansson.

Första perioden var jämn. Clemensnäs inledde bäst och tog ledningen genom Robin Johansson efter 1.29, men Sundsvall kvitterade genom Sebastian Kaijser. Och Sundsvall hann också ta ledningen, genom David Åhlin. I andra perioden var Sundsvall starkast och gick från 3-1 till 5-1 genom mål av Filip Wiberg och Sebastian Kaijser. 5.40 in i tredje perioden nätade Sundsvalls Sebastian Kaijser återigen framspelad av Johan Lindholm och Filip Wiberg och ökade ledningen för Sundsvall. Det fastställde slutresultatet till 6-1.

Filip Wiberg gjorde ett mål för Sundsvall och två målgivande passningar och Johan Lindholm hade tre assists.

Sundsvall har tre segrar och två förluster och 19–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Clemensnäs har fem förluster och 7–26 i målskillnad.

Det här betyder att Sundsvall ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Clemensnäs på nionde plats.

Sundsvall möter Vännäs i nästa match borta söndag 26 november 16.00. Clemensnäs möter samma dag Örnsköldsvik Hockey hemma.