Olle Hilmersson och Isak Jonsson heta när Lindlöven slog Borlänge

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Lindlöven, som vann hemma mot Borlänge med 2-1 (1-0, 1-0, 0-1) i hockeyettan västra på onsdagen.

– Bra försvarsspel och bra målvakt, kommenterade Lindlövens tränare Jonas Dufåker.

Lindlöven tog därmed andra raka segern, efter 6-1 mot Surahammar i premiären.

Lindlöven tog ledningen efter 7.13, genom Olle Hilmersson på pass av Joel Kiirikki. Efter 4.19 i andra perioden nätade Isak Jonsson, framspelad av Lukas Johansson och Marcus Von Der Geest och gjorde 2-0. 6.56 in i tredje perioden nätade Borlänges Casper Östberg på pass av Sigge Grunditz och William Danielsen och reducerade för Borlänge. Mer än så blev det dock inte för Borlänge.

Lindlöven möter Mariestad i nästa match borta söndag 8 oktober 16.00. Borlänge möter samma dag Skövde hemma.