Melker Iversen och Elias Lindström heta när Visby/Roma slog Nyköping

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Visby/Roma, som vann hemma mot Nyköping med 2-1 (1-0, 0-0, 1-1) i hockeyettan östra på fredagen. Melker Iversen blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 3.15 in i sista perioden.

– Att vi var det bättre laget sett över hela matchen. Vi bjuder in Nyköping lite i början av 3:e när vi släpper in 1-1, de har några bra byten efter det sedan spelar vi stabilt defensivt. Är också nöjd med hur vi stänger ner deras 5-3 i andra perioden, kommenterade Visby/Romas assisterande tränare Einar Engström.

Visby/Roma tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Elias Lindström på pass av Nils Bolin och Fredrik Sandberg. Efter 20.40 i andra perioden slog Pontus Karlsson till, på pass av Christian Axelsson och kvitterade för Nyköping. 3.15 in i tredje perioden slog Melker Iversen till framspelad av Olle Andersson och Anton Johansson och avgjorde matchen för Visby/Roma.

Visby/Roma har nu nio poäng och Nyköping har sex poäng när båda lagen har spelat tre matcher.

Visby/Roma tar sig an Wings Arlanda i nästa match hemma fredag 13 oktober 19.00. Nyköping möter Brödernas/Väsby hemma onsdag 11 oktober 19.00.