Knapp seger för Nyköping på hemmaplan mot Wings Arlanda

Hemmalaget Nyköping vann matchen mot Wings Arlanda i hockeyettan östra. Resultatet i torsdagens match i Stora Hallen blev 3-2 (0-1, 2-0, 1-1).

Segern var Nyköpings sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Wings Arlanda tog ledningen efter tio minuters spel, genom Oscar Sarhus. Efter 5.58 i andra perioden slog Lucas Byhlin till, på pass av Albin Ivarsson-Hamberg och Rasmus Kahilainen och kvitterade för Nyköping.

Elias Stenman gjorde dessutom 2-1 efter 15.55 framspelad av Christian Axelsson och Hampus Engman.

Nyköping utökade ledningen genom John Moberg efter 1.02 i tredje perioden.

Joel Linander reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte Wings Arlanda.

Det här var Nyköpings andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Wings Arlandas fjärde uddamålsförlust.

För Nyköping gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Wings Arlanda är på sjunde plats.

Nyköping tar sig an Visby/Roma i nästa match hemma söndag 19 november 15.00. Wings Arlanda möter samma dag 16.00 Hanviken hemma.