Hattrick av Johan Warg när Clemensnäs slog Sundsvall

Johan Warg stod för ett hattrick när Clemensnäs besegrade Sundsvall på hemmaplan i hockeyettan norra med 4-2 (2-1, 0-1, 2-0). Samuel Bergmark gjorde också ett mål för segrarna, målen för Sundsvall gjordes av Oliver Sundberg och Emil Wengelin.

Clemensnäs startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Johan Warg och Samuel Bergmark innan Sundsvall svarade och gjorde 2-1 genom Emil Wengelin. Efter 7.00 i andra perioden nätade Oliver Sundberg, på pass av Filip Wiberg och Sebastian Kaijser och kvitterade för Sundsvall. I tredje perioden gjorde Clemensnäs 3-2 efter 1.20 genom Johan Warg. Och med bara 1.18 kvar satte samma Warg också 4-2.

Clemensnäs har nu tre poäng efter tre spelade matcher, medan Sundsvall har elva poäng efter fem matcher.

I nästa omgång har Clemensnäs Kalix borta i Part Arena, lördag 14 oktober 16.00. Sundsvall spelar hemma mot Vännäs söndag 22 oktober 16.00.