Hanviken vann – efter Hampus Larssons hattrick

Hampus Larsson stod för tre mål när Hanviken vann mot Segeltorp på bortaplan i hockeyettan östra. Till slut blev det 6-2 (2-1, 1-1, 3-0). Övriga mål för bortalaget gjordes av Isak Dahlin, Eric Eljas och Sebastian Frantz, målen för Segeltorp gjordes av Charlie Berglund och Oliver Dahlin.

I och med detta har Hanviken fyra raka segrar i hockeyettan östra, och har åtta raka segrar på bortaplan.

Första perioden var jämn. Segeltorp inledde bäst och tog ledningen genom Oliver Dahlin efter 3.29, men Hanviken kvitterade genom Isak Dahlin. Och Hanviken hann också ta ledningen, genom Hampus Larsson. Efter 14.34 i andra perioden nätade Charlie Berglund, på pass av William Georgsson och Simon Delden och kvitterade för Segeltorp.

Hanvikens Sebastian Frantz gjorde 2-3 efter 17.39 framspelad av Daniel Nilsmats.

I tredje perioden var Hanviken starkast och gick från 2-3 till 2-6 genom två mål av Hampus Larsson och ett mål av Eric Eljas och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 2.8 kvar att spela.

Hampus Larsson gjorde tre mål för Hanviken, Eric Eljas stod för tre poäng, varav ett mål och Sebastian Frantz gjorde ett mål och två assist.

Med fyra omgångar kvar är Segeltorp sist i serien, medan Hanviken är på andra plats.

Segeltorp möter Huddinge i nästa match borta onsdag 29 november 19.00. Hanviken möter samma dag Eskilstuna Linden hemma.