Hanviken kvitterade matchserien mot Tranås

Hanviken vann hemma med 4-3 (0-0, 1-1, 3-2) mot Tranås i kvartsfinalen i hockeyettans. Därmed står det nu 2-2 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Tranås med hela 7-1.

Den första perioden slutade 0–0. Efter 7.14 i andra perioden gjorde Hanviken 1-0 genom Adam Falk.

Efter 11.16 av perioden kunde Markus Ruuskanen kvittera till 1-1 för Tranås.

Hanviken tog ledningen på nytt genom Hampus Larsson efter 20.17. 12.21 in i tredje perioden nätade Tranås Pontus Eklöf framspelad av Petter Eklöf och Martin Skärberg och kvitterade för Tranås.

15.43 in i perioden slog Ivar Sjölund till på pass av Sebastian Frantz och Isak Dahlin och gav laget ledningen för Hanviken.

Laget ökade ledningen till 4-2 med 1.23 kvar att spela genom Isak Sörell på pass av Alexander Andersson och Filip Pilö.

Tranås reducerade till 4-3 med 43 sekunder kvar att spela genom Ludwig Svensson Träff framspelad av Pontus Eklöf och Gustaf Malmkvist. Fler mål än så blev det inte för Tranås.

Lagen möts igen på onsdag 19.00, i Stiga Arena.