Formstarka KRIF tog ännu en seger

KRIF är nu inne i en stark period i hockeyettan södra. När laget mötte Troja/Ljungby borta i Ljungby Arena på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 4-1 (3-1, 0-0, 1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

KRIF började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.51 slog Martin Ekström till på pass av Noa Lindqvist-Muci och Andreas Nordfeldt.

Troja/Ljungby kvitterade till 1-1 efter 10.11, när Lucas Käkelä fick träff.

KRIF tog ledningen på nytt efter 15.37, när Daniel Andersson hittade rätt framspelad av Jesper Hultberg och Lukas Fredin.

Laget ökade också ledningen till 1-3 efter 19.10, när Jesper Hultberg slog till på pass av Niklas Dahlberg och Sebastian Borg.

Andra perioden blev mållös. KRIF punkterade matchen med ett 1-4-mål med 1.09 kvar att spela genom Sebastian Magnusson assisterad av Rasmus Olofsson och Emil Eriksson. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, Troja/Ljungby med 12–12 och KRIF med 14–10 i målskillnad.

För Troja/Ljungby gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan KRIF är på femte plats.

Nästa motstånd för Troja/Ljungby är Tyringe. Lagen möts onsdag 22 november 19.00 i Tyrs Hov Sportcentra. KRIF tar sig an Kristianstad hemma fredag 24 november 19.00.