Formstarka Brödernas/Väsby tog ännu en seger

Brödernas/Väsby fortsätter starkt i hockeyettan östra. När laget mötte Visby/Roma hemma i Renew Arena på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-1 (2-0, 1-0, 1-1). I och med detta har Brödernas/Väsby fem segrar i rad.

Visby/Romas assisterande tränare Einar Engström tyckte så här om matchen:

– Väsby klart bättre i första perioden, vi är inte riktigt med och tävlar, ger bort lite mycket puck. Sen i andra och tredje börjar vi tävla ordentligt och visar att vi vill vara med. Det här var en bra läropeng, det är mot lag som Väsby vi vill vara med och tävla mot efter jul. Då måste vi vara med från början.

Brödernas/Väsby startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Gilbert Gabor och Joni Nikko. Efter 7.47 i andra perioden nätade Joni Nikko på nytt, på pass av Linus Rotbakken och Henrik Rommel och gjorde 3-0. Visby/Roma reducerade dock till 3-1 genom Anton Johansson tidigt i tredje perioden av matchen.

Brödernas/Väsby kunde dock avgöra till 4-1 med 1.8 kvar av matchen genom Nicklas Nousiainen.

Brödernas/Väsby har nu 15 poäng och Visby/Roma har elva poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Brödernas/Väsby tar sig an Wings Arlanda i nästa match borta onsdag 18 oktober 19.00. Visby/Roma möter Vallentuna hemma fredag 20 oktober 19.00.