Fjärde raka för Hanviken efter seger mot Huddinge

Formen är bra just nu för Hanviken. På onsdagen kom fjärde raka segern i hockeyettan östra, 5-0 (2-0, 1-0, 2-0), borta mot Huddinge. Det innebär att Huddinge åkte på fjärde raka förlusten.

Resultatet betyder också att Hanviken har hållit nollan i tre matcher i rad.

Matchen var länge mållös. Hanviken ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål på 1.56 i slutet av perioden av Hampus Larsson och Erik Palm. Efter 3.27 i andra perioden slog Tim Kämpeberg till, framspelad av Alexander Andersson och Ludvig Almgren och gjorde 0-3. Hanviken fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av David Ljusbol och Hampus Larsson.

Huddinge ligger på tionde och sista plats i tabellen efter matchen, medan Hanviken ligger på andra plats.

Nästa motstånd för Huddinge är Nyköping. Hanviken tar sig an Segeltorp hemma. Båda matcherna spelas söndag 15 oktober 16.00.