Fjärde raka för Borås efter seger mot Segeltorp

Formen är bra just nu för Borås. På söndagen kom fjärde raka segern i Vårettan södra herr, 3-1 (1-0, 2-1, 0-0), borta mot Segeltorp. Det innebär att Segeltorp åkte på fjärde raka förlusten.

Borås tog ledningen efter elva minuters spel, genom Niko Ahoniemi framspelad av Elias Elomaa. Borås utökade ledningen genom Jakub Kanka efter 1.03 i andra perioden.

Segeltorp reducerade dock till 1-2 genom Simon Delden efter 10.12 av perioden.

Borås gjorde dock 1-3 genom Elias Elomaa efter 11.29 och avgjorde matchen. Tredje perioden blev mållös, och Borås höll i sin 3-1-ledning och vann.

Segeltorp har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Borås har tolv poäng.

I nästa match möter Segeltorp Eskilstuna Linden hemma och Borås möter Troja/Ljungby hemma. Båda matcherna spelas onsdag 10 januari 19.00.