Efterlängtad seger för Segeltorp – steg åt rätt håll mot Enköping

Det har varit en tung period med sju förluster i rad för Segeltorp i hockeyettan östra. Men borta mot Enköping bröts den tunga sviten. Det blev 1-2 (0-0, 0-0, 1-2) i matchen i Bahcohallen.

De två första perioderna blev mållösa.

Segeltorp startade tredje perioden bäst. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Edvin Isén och Oliver Dahlin. Enköping gjorde 1-2 genom Axel Knudsen efter 11.56 men kom aldrig närmare.

Enköping har fem förluster och 7–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Segeltorp har en vinst och fyra förluster och 9–17 i målskillnad. Det här var Enköpings tredje uddamålsförlust den här säsongen.

För Enköping gör resultatet att laget nu ligger på tionde och sista plats i tabellen, medan Segeltorp är på åttonde plats.

Enköping tar sig an Eskilstuna Linden i nästa match borta fredag 24 november 19.00. Segeltorp möter Hanviken hemma söndag 26 november 16.00.