Efterlängtad seger för Örnsköldsvik Hockey – bröt förlustsviten mot Clemensnäs

Det har varit en tung period med tio förluster i rad för Örnsköldsvik Hockey i hockeyettan norra. Men borta mot Clemensnäs bröts den tunga sviten. Det blev 1-3 (0-0, 0-1, 1-2) i matchen i Kopparhallen.

Clemensnäs huvudtränare Kim Lundgren:

– Vi är spelförande större delar av matchen men just nu är vi ganska sköra mentalt och håller klubborna lite hårt och gör misstag som de gör mål på och vi fortsätter att missa de lägen vi skapar.

Örnsköldsvik Hockey tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Julius Hoglert framspelad av Kevin Bergkvist och Oscar Ingesson.

Örnsköldsvik Hockey gjorde 0-2 genom Lukas Carlsson efter 5.45 i tredje perioden.

Clemensnäs reducerade dock till 1-2 genom Oliver Lindgren efter 11.32 av matchen.

Örnsköldsvik Hockey kunde dock avgöra till 1-3 med 7.43 kvar av matchen genom Oliwer Stensson.

För hemmalaget betyder resultatet tionde och sista plats i tabellen. Örnsköldsvik Hockey är på nionde plats.

På onsdag 29 november 19.00 spelar Clemensnäs borta mot Piteå, och Örnsköldsvik Hockey hemma mot Strömsbro.