Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Segeltorp

Matchen mellan Segeltorp och Huddinge i Segeltorpshallen slutade 6-2 (4-2, 1-0, 1-0). Ett skönt trendbrott för Segeltorp. Laget hade före söndagens hemmamatch sex förluster i rad i Vårettan södra herr.

Segeltorp var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-2.

Efter 7.27 i andra perioden slog William Hedman till ännu en gång, framspelad av Charlie Berglund och Victor Erixon och gjorde 5-2. 16.54 in i tredje perioden slog Charlie Berglund till på pass av William Hedman och ökade ledningen för Segeltorp. Berglund fullbordade därmed lagets vändning. 6-2-målet blev matchens sista.

Segeltorps William Hedman stod för två mål och två assists.

Med två omgångar kvar är Segeltorp på nionde plats i tabellen, och Huddinge är på femte plats.

I nästa match möter Segeltorp Forshaga borta och Huddinge möter Mörrum hemma. Båda matcherna spelas onsdag 21 februari 19.00.