Underläge i tredje perioden – då vände Brynäs och vann

Bortalaget Djurgården hade greppet inför tredje perioden och ledde med 4-2 i Hockeyallsvenskan. Men Brynäs vände på matchen och vann till slut med 7-4.

Segern var Brynäs sjunde på de senaste åtta matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

Djurgården tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Daniel Glad på pass av Zachary Magwood och David Blomgren.

Brynäs kvitterade till 1-1 efter 7.14, när Tyler Kelleher hittade rätt assisterad av Johannes Kinnvall.

Djurgården tog ledningen på nytt efter 9.12, genom David Blomgren framspelad av Alexander Ytterell och Calle Odelius.

Gjorde 5–0 i tredje perioden

Brynäs kvitterade till 2-2 efter 12.28, när Kasper Larsen slog till på pass av Karlis Cukste och Jacob Blomqvist.

I andra perioden var Djurgården starkast och gick från 2-2 till 2-4 genom mål av Zachary Magwood och Anton Gradin. I tredje perioden var det Brynäs som var starkast. Laget vann perioden med hela 5-0 och matchen med 7-4.

Brynäs ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Djurgården ligger på elfte plats.

Brynäs tar sig an Östersunds IK i nästa match borta fredag 20 oktober 19.00. Djurgården möter Kalmar borta lördag 21 oktober 18.00.