Tuff match slutade med seger för Djurgården mot SSK

Det svängde i matchen i Hockeyallsvenskan mellan Djurgården och SSK på Hovet. Bortalaget SSK hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-1, men Djurgården vände matchen och vann till slut med 4-3.

Daniel Glad stod för Djurgårdens avgörande mål 16.28 in i tredje perioden.

SSK tog ledningen efter 15.12, genom Filiph Engsund på pass av Linus Videll och Sebastian Dyk. SSK utökade ledningen genom Viktor Liljegren efter 2.14 i andra perioden.

Djurgården reducerade dock till 1-2 genom Marcus Krüger tidigt i perioden av perioden.

SSK gjorde 1-3 genom Linus Videll efter 14.59. Djurgården gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 1-3 till ledning med 4-3. Det sista målet kom med 03.32 kvar av matchen.

SSK:s Linus Videll stod för tre poäng, varav ett mål. Marcus Krüger gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Djurgården.

Det här var Djurgårdens tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också SSK:s tredje uddamålsförlust.

För Djurgården gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan SSK är på elfte plats.

I nästa match, onsdag 18 oktober 19.00, har Djurgården Brynäs borta i Monitor ERP Arena, medan SSK spelar hemma mot Tingsryd.