Tingsryd avgjorde i sista perioden och vann mot Björklöven

Tingsryd vann borta mot Björklöven i Hockeyallsvenskan med 3-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Tingsryd avgjorde i sista perioden.

Första perioden blev mållös. Efter 12.31 i andra perioden gjorde Björklöven 1-0 genom Mattias Nörstebö.

Tingsryd kvitterade till 1-1 genom Dennis Värmhed med 1.18 kvar att spela av perioden. Tingsryd startade också tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 1-3-ledning genom mål av Pontus Netterberg och Emil Forslund. Björklöven gjorde 2-3 genom Alexander Wiklund efter 19.20 men kom aldrig närmare.

Det här var Björklövens femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Tingsryds sjätte uddamålsseger.

Björklöven ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Tingsryd ligger på nionde plats.

Björklöven tar sig an SSK i nästa match borta onsdag 13 december 19.00. Tingsryd möter Västerås hemma fredag 15 december 19.00.