Stark defensiv när Västerås vann mot Djurgården

Två egna mål – men inte ett enda för Djurgården. Västerås tog en klar seger borta mot Djurgården i Hockeyallsvenskan. Slutresultatet blev 0-2 (0-2, 0-0, 0-0).

Västerås startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Amil Krupic och Konstantin Komarek.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden blev mållös, och Västerås höll i sin 2-0-ledning och vann.

Båda lagen har nu två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, Djurgården med 7–14 och Västerås med 12–18 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet tolfte plats i tabellen. Västerås är på åttonde plats.

Djurgården tar sig an SSK i nästa match hemma lördag 14 oktober 18.00. Västerås möter AIK hemma fredag 13 oktober 19.00.